Regulament meciuri CS:GO

Locked
raulGLD
Site Admin
Posts: 18
Joined: 12 May 2019, 01:10

Regulament meciuri CS:GO

Post by raulGLD » 14 May 2019, 04:10

Meciurile vor fi jucate respectand urmatoarele:

1. Sistemul de joc in cadrul meciurilor este MAXROUNDS 16 (MR16).
1.1 Jucatorii sunt obligati sa foloseasca comanda "record" pentru fiecare meci si sa urce pe forum demo-ul la sfarsitul acestuia.

2. Se vor juca harti la cererea oponentului sau prin metoda 'map ban'.

3. In runda de cutite echipele au obligatia de a se intalni fata în fata in locul cunoscut de toata lumea (in functie de harta).

4. In timpul jocului, fiecare jucator poate cumpara maxim o grenada (HE), doua flash-uri (FB), un decoy (Decoy) si un smoke (SG). In cazul în care un jucator cumpara mai multe grenade decat sunt permise in regulament, echipa din care face parte acesta va fi penalizata cu o runda, aceasta modificare fiind operata în scorul final al reprizei. In cazul in care o echipa incalca de trei ori aceasta regula, pe parcursul unui meci, ea va pierde meciul cu 16-0.

5. In cazul aparitiei unor probleme a vreunei echipe sau un jucator este deconectat de pe server sau in cazul aparitiei vreunei alte probleme de forta majora pentru vreo echipa sau jucator, meciul poate fi oprit si reluat mai tarziu la alegerea echipei cu pricina.


***Orice program, script sau altele care duc la imbunatatirea performantei de joc va fi sanctionat cu ban permanent pentru toata echipa!

***Pentru a evite problemele sau pentru a le anticipa, va recomandam sa formati echipele din 6-7 membrii.


Va multumim!

Cu stima si respect,
Echipa JVMG

Locked